Poděkování 

08.10.2018

Vážení spoluobčané, volby do obecního zastupitelstva skončily a vy jste svým hlasováním rozhodli o tom, kdo přebere odpovědnost za další rozvoj obce. Chtěl bych vám tímto poděkovat za to, jak obrovskou důvěru od vás, voličů, naše kandidátka získala. Budeme se z plných sil snažit dostát našim závazkům, které jsme uvedli v předvolebním programu. 


Na všem se dá najít něco dobrého. Na výsledku voleb v Borové vidím to dobré v tom, že nikdo nikoho nepřeválcoval a nevyhrál o čtyři délky. Za důležitější ale považuji fakt, že nikdo není poražený. Všechny tři kandidátky, když s omluvou nepočítám kandidátku Ladislava Petříčka, získaly stejný počet křesel. V kultivované společnosti tento výsledek znamená, že každý z myšlenkových proudů by měl mít v realizaci svých představ stejný prostor. To, jak jsme v Borové kultivovaní, se ukáže v nadcházejících dnech, kdy bude jistě probíhat intenzivní vyjednávání o tom, kdo bude za co zodpovědný. Věřím, že se nám s ostatními kandidátkami podaří najít spousty bodů, na kterých se shodneme, a budeme je pro vás, občany, realizovat.


Krom poděkování našim příznivcům, kteří nám dali svůj hlas, děkuji i těm voličům, kteří nám svůj hlas nedali, ale přišli k volbám. Nehodili příští 4 roky tady u nás za hlavu. 


Mé poslední poděkování patří všem kandidátům ze všech volebních stran. Patří jim jistě nejen můj, ale věřím, že i váš respekt. Je nutné zdůraznit, že se jedná o lidi, kteří byli ochotni pro nás, občany, přijmout na svá bedra odpovědnost, a to nejen tu morální, nepsanou, ale i tu trestněprávní, která může velmi snadno byť neúmyslně nastat. Děkuji za tuto odvahu a věřím, že u těch, co se nestanou zastupiteli, nekončí zájem o dění v obci hned po volbách, ale že budete mít i nadále zájem spolupodílet se na tom, jakým směrem se náš městys v následujících čtyřech letech vydá.


Za kandidátku LIDÉ LIDEM David Burian 

Karel Kukulín - Komentáře odposlechnuté z viklovské vrby
Všechna práva vyhrazena 2018
Vytvořeno službou Webnode
Vytvořte si webové stránky zdarma! Tento web je vytvořený pomocí Webnode. Vytvořte si vlastní stránky zdarma ještě dnes! Vytvořit stránky