NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY NA NAŠEM BLOGU

Přečtěte si jako první, co je nového

Na poště

03.12.2018

Světla zářivek nepříjemně bodala do očí všech přítomných, vánoční stromek v rohu haly poblikával svými barevnými světýlky, jakoby se snažil přebít to umělé bílé světlo, ale marně. Od několika otevřených přepážek se vlnily fronty lidí. Někteří apatičtí, odevzdaní, jiní zamračení, hněviví. Z dlouhé řady čekajících se vyklonil mladý muž, pohlédl na...

To byl název přednášky, kterou si v předvečer státního svátku - 17. listopadu - přišlo poslechnout 11 z vás. Mgr. Alena Jindrová, historička havlíčkobrodského muzea, hodinu a půl poutavě přednášela o okolnostech, které předcházely sametové revoluci, a o tom, jaký "spád" nabraly události třeba i u nás, v Havlíčkově Borové.

Dnes se konalo ustavující zasedání zastupitelstva městyse Havlíčkova Borová. Během necelé půlhodinky věcného, slušného a klidného jednání byli za přítomnosti necelé třicítky hostů zvoleni do svých funkcí starosta, místostarosta, radní a předsedové výborů se svými členy. Kteří to jsou?

Vážení spoluobčané, volby do obecního zastupitelstva skončily a vy jste svým hlasováním rozhodli o tom, kdo přebere odpovědnost za další rozvoj obce. Chtěl bych vám tímto poděkovat za to, jak obrovskou důvěru od vás, voličů, naše kandidátka získala. Budeme se z plných sil snažit dostát našim závazkům, které jsme uvedli v předvolebním programu.

Karel Kukulín - Komentáře odposlechnuté z viklovské vrby
Všechna práva vyhrazena 2018
Vytvořeno službou Webnode
Vytvořte si webové stránky zdarma! Tento web je vytvořený pomocí Webnode. Vytvořte si vlastní stránky zdarma ještě dnes! Vytvořit stránky